می تواند بیمار نفروپاتی IgA با مرحله 4 بیماری کلیه اجتناب از دیالیز

می تواند بیمار نفروپاتی IgA با مرحله 4 بیماری کلیه اجتناب از دیالیز

می توانید غلظت IgA نفروپاتی بیمار با مرحله 4 بیماری کلیوی دیالیز جلوگیری از؟ بیمار نفروپاتی IgA که در مرحله 4 بیماری کلیوی هستند، آن را یک نقطه عطف بسیار مهم است. هنگامی که مرحله به مرحله 5 بیمار، آنها را مجبور به آماده سازی برای شروع دیالیز. با این حال، با یک درمان موثر در زمان، عملکرد کلیه خود شود قطعا بهبود خواهد، سپس آنها را قادر به جلوگیری از شروع دیالیز کاملا باشد.

چه درمان می تواند کمک بیمار نفروپاتی IgA دیالیز جلوگیری از؟

در کلیه های ما، سه نوع بافت کلیه و سلول ها از جمله آنهایی که سالم، آنهایی که اختلال و آنهایی که نکروزه وجود دارد. در حال حاضر، درمان ما در حفاظت از کسانی که آنهایی که سالم در برابر آسیب بیشتر و تعمیر کسانی که آنهایی که دچار اختلال است. در چنین راهی، عملکرد کلیه بهبود خواهد زیادی.

برای بازگرداندن ساختار اختلال کلیه و کلیه عملکرد بهتر، پزشکی میکرو چینی Osmotherapy در روند درمان استفاده می شود. آن را در راه های زیر کار می کند

عملکرد کلیه از 1.Prevent رو به وخامت

2.Active خود تکرار از سلول های عملکردی کلیه

3.Improve اختلالات سوخت و ساز بدن و فراهم نمودن محیطی هوازی برای تعمیر اختلال سلول های عملکردی کلیه

داروهای 4.Chinese می توانید مواد ضروری برای بازسازی ساختار کلیه ارائه

با بازگرداندن اختلال در بافت کلیه و سلول ها، کلیه ها خود را بهتر عمل خواهد کرد. بنابراین شما قطعا قادر به جلوگیری از شروع دیالیز در آینده نزدیک خواهد بود.

اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد این درمان یا می خواهید به کنترل نفروپاتی IgA خوب، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام را ترک کنید، ما بهترین های ما که به شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

امیدوارم که همه بیمار نفروپاتی IgA می توانید یک زندگی با کیفیت بدون دیالیز یا پیوند کلیه زندگی می کنند، ما از هیچ تلاشی برای کمک به بیمار به همان اندازه که ما می توانیم یدکی.

تاریخ انتشار : جمعه 29 آبان 1394 | نظرات ()